Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2009 18:19 - Зa подаръците на Свети Валентин
Автор: muza Категория: Забавление   
Прочетен: 1588 Коментари: 0 Гласове:
0



Милена Андреева


Всички обожаваме подаръците! От дребни украшения до практични неща за всекидневна употреба. Но най-важното нещо в тях, естествено, е ИЗНЕНАДАТА! Като допълнение на обичта те съпътстват празника по необикновен, дори магичен начин. Обаче изобилието по магазините действа толкова раздвояващо и объркващо!

image

Дали, ако обмислим нещата, няма да се насочим към най-правилния и най-изненадващия подарък за любимия?

Може би, ако се концентрираме около мисли за неговия характер, ще се насочим накъдето трябва, или за любимите му спорт, хоби, отношение към забавленията, към самия него и към теб. Дори и към най-хубавия спомен от връзката ви!

Тогава няма начин да не ви светне какво точно да е допълнението на празника и ефектната изненада.

Според най-новите проучвания за това, какво Тя и Той си подаряват, статистиките сочат първенство на цветето и картичката с хубави пожелания, следвани от плюшените сърчица и играчки. 
image

Но желанието за все по-перфектна визия карат и двамата влюбени да се изненадат с еротично облекло, бонбони и вино. Все по-популярни са подаръците от рода на електрически уреди за природосъобразно готвене – като стийм гурме тенджери, тигани и сокоизстисквачки (за нея) и домашни сауни (за него). Еднакво предпочитани и приемани с радост са домашните фитнес уреди и масажори за тяло и лице, казват още статистиците.


Около светивалентинските приготовления влюбени хора често влизат и в книжарниците, за да изберат просто интересна книга за половинката си – от вечната Кама Сутра на индийския мъдрец Ватсаяна, според когото „мъжът винаги трябва да докосва онези части на женското тяло, към които жената реагира позитивно”, до хитовата книга „Как да отслабнем завинаги” на диетолога д-р Пиер Дюкан. Най-любознателните влюбени купуват решително четива като „Фактопедия” – илюстрована енциклопедия, или „Мисли за живота и осъзнаването“ – книга за всеки, който иска да открие себе си, желае да се промени и да заживее в разбирателство с вътрешното си Аз.

Забелязват се и много жени, които мислят, че ще зарадват любимия с четива като „Стайни растения” и „Как да сготвим за цялото семейство”. А също и много мъже , които ще подарят на дамата на своето сърце „Европейски речник” или карта „Мечтаните пътища на Европа”, вероятно придружени със самолетен билет…


Предпразнично в магазините за авточасти могат да се видят красиви жени, които избират препарати за идеално почистване на автомобили и мотоциклети, или такива, които със страст избират ловно-рибарски пособия. Притеснени господа пък ще преоткрият в парфюмерии и дрогерии не само нещо за нейната красота, но и нещо лично за себе си. Веселяците ще изберат най-актуалните убийци на скуката – семейни игри и парти уреди за забавления.


Заклетите романтици ще направят непременно резервация на красиво, дори екзотично място за среща, ще бъдат спонтанни и ще изненадат половинката си с неочаквана екскурзия или почивка за уикенда.

Но като че ли тази суета е добре да остане фон на най-важното на Празника на свети Валентин или на виното и любовта – кой както го предпочита. По-важното са поднесената нежност и интимност – неочаквана прегръдка или целувка.

Затова не се уморявайте да повтаряйте „Обичам те!” и причината, поради която го/я обичате и не само на този ден, защото има поне 365 прекрасни повода в годината да организирате вечер само за вас двамата!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: muza
Категория: Лични дневници
Прочетен: 479297
Постинги: 83
Коментари: 86
Гласове: 577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930